NOVÁ TURISTICKÁ ODPOČÍVADLA

22.05.2013 18:22

Naše firma se v loňském roce podílela na výstavbě nových turistických odpočívadel v našem regionu, které byly dotovány Pardubickým krajem v rámci programu Podpora budování infrastruktury cestovního ruchu.

Díky dotaci, kdy každý svazek obdržel příspěvek ve výši 167000,- kč byla pořízena nová odpočívadla pro cyklisty a turisty našeho regionu.

Jednotlivé obce účastnící se projektu vytipovali co možná nejlepší umístění nových posezeních..Každé posezení obsahuje i stojánek na kola i mapu regionu. Odpočívadla by měla pomoci rozvoji cestovního ruchu regionu, měla by umožnit lepší pohodlí pro turisty i cyklisty a zatraktivnit oblast, která je stále turisticky ne plně doceněna.Velmi kvalitní práci na nových odpočívadlech odvedly na základě výsledku výběrového řízení firmy Truhlářství Roušar z Jedlové a Truhlářství Mitáš a Suchý z Rohozné.

 

Toto je úryvek z článku od Ing.Naděždy šauerové ze dne 23.11.2012 jen pro ukázku, že kromě výroby nábytku, kuchyní, oken a jiných se zabýváme i výrobou ve veřejných soutěžích.

—————

Zpět